01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec)

in že je tu pomlad!
Da bi jo lepo sprejeli, smo skupaj s starši na pomladnih delavnicah izdelali pomladno dekoracijo. Na okna igralnice smo prilepili čudovite pikapolonice, čebelice in rožice. Pogumni medvedki smo staršem pripravili kratek nastop, sprva smo imeli malo treme, na koncu pa je nastop prav super uspel.
V prvi polovici marca smo preko igre, pesmic in deklamacij spoznavali dele telesa. Izvajali smo vsakodnevne gibalne dejavnosti, ki pripomorejo k dobremu počutju in razvoju spretnosti in sposobnosti.
V drugi polovici marca je bila osrednja tema družina; otroci so ob fotografijah predstavili svoje družinske člane. Ker je v tem mesecu poseben dan za mamice, smo jim pripravili presenečenje – razveselili smo jih z rožico na platnu.
Tople pomladne dneve smo izkoristili za krajše in daljše sprehode; odpravili smo se do Ribnikov, se igrali na moravškem igrišču, v parku, na travniku …
Odšli smo tudi v knjižnico, kjer smo prisluhnili pravljici. Ogledali smo si abonmajsko predstavo gledališča Fru-fru: »Glava dol, noge gor« in glasbeno predstavo, ki smo jo pripravile vzgojiteljice spodnjega vrtca: »Pomlad prihaja«.

Lepo vas pozdravljamo »Medvedki«, s Patricijo, Anjo in Vesno

      

 

 

Dostopnost