01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec)

Včeraj, 15. septembra 2022, je ob 9.00 potekala uradna otvoritev prenovljenega vrtčevskega igrišča v Moravčah. Na njem so postavljena nova, kvalitetna igrala, ki omogočajo varno igro ter brezskrbno druženje otrok, ki obiskujejo naš vrtec.

Vse zbrane in prisotne sta pozdravila g. ravnatelj, Matej Žist in g. župan, dr. Milan Balažic. Med drugimi so se dogodka udeležili tudi g. podžupan, Marko Kladnik, varuh pravic občanov, g. Stanislav Ravnikar in ge. Alenka Prelovšek, Sara Flis in Andreja Kosirnik.

Na otvoritvi so skupine Metulji, Pikapolone in Mravljice skupaj z vzgojiteljicami pripravile zanimiv in razgiban glasbeni program ob zvočni spremljavi kitare in flavte.

Sledil je slavnostni prerez traku s strani g. ravnatelja, Mateja Žista in g. župana, dr. Milana Balažica. Igrala so bila v trenutku zapolnjena veselih in srečnih otrok. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, saj smo s svojo dobro voljo priklicali sonce izza oblakov.

Veselje pa je trajalo še dolgo, zaplesali in zavrteli smo se ob zvokih harmonike in si zaželeli, da se na novem igrišču spletejo nove prijateljske vezi.

Dostopnost