01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec) vrtec.moravce-osjvmo@guest.arnes.si

V začetku meseca smo ob dnevu PRIJAZNOSTI pobarvali vsak svoj kamen. Te posebne kamne smo nato položili na različna mesta v Moravčah, v upanju, da nekomu polepšamo dan in mu pričaramo nasmeh na obraz.
Prav tako smo imeli tradicionalni SLOVENSKI ZAJTRK, ki nam je zelo teknil in na to isto temo smo tudi imeli likovno delavnico in naši izdelki so krasili garderobo pred našo igralnico. Nismo pa pozabili na gibanje tako v igralnici ob zvokih glasbe, kot tudi na sprehodih po našem domačem kraju.
Prav tako nas je obiskala ga. Nataša, ki nam predaja znanje o skrbi za naš ZDRAV NASMEH. Otrokom je preko pravljice približala pomen čistih zob in s pomočjo lutke, demonstrirala pravilno umivanje zob. Otroci so ji z zanimanjem sledili.
Zelo radi pa imamo torke, ko nas obišče Klara, ki nas popelje v svet ANGLEŠKEGA JEZIKA.
Za naš oddelek pa je bil nekoliko drugačen, čustven in poseben dan, ko se je od nas poslovila deklica, ki je v vrtec v naš oddelek vstopila pri enem letu. Zadnji dan, ko je bila prisotna so ji narisali risbice ter se od nje poslovili z objemom. Vsi skupaj pa smo ji zaželeli, veliko lepih trenutkov v novem okolju. Dnevi so minevali hitro in raznoliko, tako kot minevajo le v vrtcu v katerem se imamo prijetno!

Prispevek napisala: Neža Urankar