MIske MUCE MURENČKI POLŽKI MEDVEDKI GUMBKI SONČKI metuljivrtec moravce logoČEBELICE ŽABICE JEŽKI RAČKE pikapolone mravljice

  • decembertop2015
  • top7
  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

Želvice

Vzgojiteljica: Klavdija Gorišek       
Pom. vzgojiteljice: Maruša Cerar  
Starost otrok: 3-6  
Število otrok: 11  

 

 

 

Natisni E-naslov

Želvice - maj

Mesec maj je za »Želvice« pomenil zadnji mesec skupnega druženja v tem vrtčevskem letu. Z vzgojiteljicami smo tokrat uživali predvsem zunaj. Šli smo na sprehod po Moravčah in veliko časa preživeli na vrtčevskem igrišču. Zelo smo bili veseli, ko nas je grelo toplo sonce in smo se podili po igralih ter travniku. Druženje smo zaključili s piknikom na katerem ni manjkalo dobrot.

Pred nami je zagotovo še veliko razigranih dni, ki se jih neizmerno veselimo!

Lepo vas pozdravljamo, »Želvice« s Klavdijo in Marušo

Želvice - april

V mesecu aprilu smo se »Želvice« srečale malo manjkrat kot po navadi, a smo zato takrat toliko bolj uživali. Imeli smo prav poseben dan, ko smo vsi skupaj odšli v »Sladoledarno Moravče«, kjer smo se posladkali s slastnim sladoledom. Isti dan smo si v telovadnici vrtca ogledali še predstavo o Kraljični na zrnu graha. Pa tudi na ostalih srečanjih smo se imeli krasno. Lepo vreme nas je povabilo na vrtčevsko igrišče, kjer smo zelo uživali. V tem mesecu smo posadili tudi fižol, ki smo ga odnesli domov in sedaj zanj pridno skrbimo.

Upamo, da nas bo tudi maj razveseljeval z lepim vremenom! Lepo vas pozdravljamo, »Želvice« s Klavdijo in Marušo.

Želvice - marec

V mesecu marcu smo »Želvice« raziskovale barve in oblike. Zanimalo nas je, kaj se zgodi, ko zmešamo osnovne barve med seboj. Zelo smo se zabavali, ko smo lahko z barvami packali po velikem plakatu! Mesec marec je poseben, saj v tem mesecu praznujejo naše mamice prav poseben dan. Letos smo se za njih še posebej potrudili in jim pripravili kratek nastop. Zapeli smo jim pesmico, povedali deklamacijo in podarili rožico, ki smo jo izdelali čisto sami. Konec meseca pa smo pripravili pomladno delavnico, na katero smo povabili naše družine. Skupaj smo ustvarjali in se družili. Bilo je čudovito.

Veselimo se že, kaj nam bo prinesel deževen april!

eko sola

zdrava sola

Tel: 01 7231 227 (spodnji vrtec)
Tel: 01 7232 900 (zgornji vrtec)
E-pošta: vrtec@osmoravce.si
E-pošta: vrtec.moravce-
osjvmo@guest.arnes.si
Splet: www.vrtec-moravce.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.