MIske MUCE MURENČKI POLŽKI MEDVEDKI GUMBKI SONČKI metuljivrtec moravce logoČEBELICE ŽABICE JEŽKI RAČKE pikapolone mravljice

  • decembertop2015
  • top7
  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

Želvice

Vzgojiteljica: Klavdija Gorišek       
Pom. vzgojiteljice: Maruša Cerar  
Starost otrok: 3-6  
Število otrok: 11  

 

 

 

NatisniE-naslov

Želvice - januar

V mesecu januarja smo »Želvice« odrivale radosti zime. Sicer nam je vreme malce ponagajalo, saj nam ni prineslo nič snega, zato zime v celoti še nismo doživeli. A vseeno smo se o njej pogovarjali, si ogledovali knjige, pogovorili smo se o zimskih oblačilih in si izdelali čisto prave rokavice. No, na roke si jih ravno ne moremo natakniti, saj so iz kartona, a izgledajo prav lepo.

Spoznali smo tudi deklamacijo o zimi z naslovom »Pletilja zima«. Joj, kaj vse ta zima počne; plete, dela, prinaša sneg, naredi snežaka … Skoraj smo jo že popolnoma osvojili. Spoznavali smo tudi živali, ki naravnost obožujejo zimo in jim kljub temu, da nimajo bunde, prav nič ne zebe. Vsak je izdelal svojega pingvina. A ta pingvin ni čisto navaden, prav poseben je, saj je njegov trebušček tako mehak kot puhek.

In ne smemo pozabiti, da smo v tem mesecu praznovali kar dva rojstna dneva. Mmm, kako smo se sladkali.

Ne dvomimo, da nam bo tudi mesec februar prinesel veliko novih izkušenj, kdo ve, morda pa prinese tudi kaj snega. Komaj ga že čakamo!

Želvice - december

V čarobnem mesecu decembru smo se »Želvice« imele zelo lepo. Preživeli smo nekaj časa v telovadnici vrtca, kjer smo se dobro razgibali. Izdelovali smo novoletne voščilnice, ki smo jih podarili našim staršem. Obiskal pa nas je tudi Dedek Mraz. Kako je bil velik in kosmat! Ker smo že zelo veliko se ga nismo prav nič bali. Z veseljem smo pokramljali z njim. Prinesel pa nam je tudi čudovita darila.

Sedaj smo že zakorakali v novo leto, ki bo zagotovo čudovito in veselimo se že vseh prihajajočih dogodivščin, ki nas čakajo.

Želvice - november

V sredini mesece novembra smo spoznali našo novo vzgojiteljico Klavdijo. Nekaj časa smo posvetili druženju in spoznavanju drug drugega. Veliko smo se igrali, peli pesmice in ustvarjali.

Veselimo se že decembra, ki bo prav zagotovo čaroben in poseben.

eko sola

zdrava sola

Tel: 01 7231 227 (spodnji vrtec)
Tel: 01 7232 900 (zgornji vrtec)
E-pošta: vrtec@osmoravce.si
E-pošta: vrtec.moravce-
osjvmo@guest.arnes.si
Splet: www.vrtec-moravce.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.