MIske MUCE MURENČKI POLŽKI MEDVEDKI GUMBKI SONČKI metuljivrtec moravce logoČEBELICE ŽABICE JEŽKI RAČKE pikapolone mravljice

  • top7
  • decembertop2015
  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

Slončki

Vzgojiteljica: Lucija Vrankar       
Pom. vzgojiteljice: /  
Starost otrok: 3-6  
Število otrok:   

Leto je na okoli in ponovno se s cicibančki, na Podružnični šoli Vrhpolje, družimo, zabavamo, igramo, ustvarjamo in gibamo. Vsak torek se skupaj z vzgojiteljico Lucijo družimo  od 17h do 19h.  Najraje se igramo na zunanjem šolskem igrišču in »packamo« s tempera barvami. Ko pa je slabo vreme pa se velikokrat odpravimo v telovadnico ali pa skupaj preberemo kakšno pravljico.

Bi se nam želel pridružiti?

Cicibančki in vzgojiteljica Lucija te že nestrpno pričakujemo.

Lucija Vrankar

 

Natisni E-naslov

Slončki - maj

Mesec maj je bil obarvan s polno sončnih žarkov ter igre na šolskem igrišču. Ustvarjanje s kredami ter oblikovanje raznoraznih struktur iz mivke so bili stalnica pri našem druženju. Rajanje, sladkanje in risanje risbic, za otroke, ki praznujejo rojstni dan med poletjem, je bila naša glavna naloga. Uživanje, druženje ter igra s sovrstniki nam je v mesecu maju pomenila največ. Zakaj? Zato ker je to zadnji mesec druženja cicibančkov. Kako hitro mine eno šolsko leto. Skupaj smo se smejali, plesali, igrali, jokali, ustvarjali, tekli, rajali, peli in se preprosto radi imeli. Poletje je pred vrati in čas je da se poslovimo. A ne za dolgo, saj bo oktober hitro tu in z njim tudi cicibanove urice 2018/2019.

Cicibančki moji uživajte poletne dni in tisoč poljubčkov prejmite vsi.
Rada vas imam.

Lucija Vrankar

Slončki - april

Meseca aprila smo cicibančki veliko časa preživeli na zunanjem šolskem igrišču. Tam smo risali s kredami, se žogali, lovili in igralu štafetne igre. Praznovali pa smo tudi peti rojstni dan našega prijatelja Tadeja. Družili smo se tudi z prijatelji iz Moravč. Skupaj smo si ogledali predstavo Princesa na zrnu graha, ki so jo za nas pripravili učenci Osnovne Šole. Nato pa smo se sprehodili še do parka, kjer smo si privoščili vsak svoj sladoled. April je minil kot bi mignil in že je tukaj mesec maj.

Lucija Vrankar

Slončki - marec

Marec nam je prinesel prve sončne in malo bolj toplejše dni. Skupaj smo se gibali na zunanjem šolskem igrišču, spoznavali ptice ter spomladanske rože in poslušali ptičje petje. Za naše mamice smo ustvarili preprosta darilca in jih razveselili ob materinskem dnevu. Veliko pa smo se pogovarjali tudi o prijateljih. Na to temo smo si ogledali tudi risanko in jo nato poskušali dramsko uprizoriti. Konec meseca pa je prinesel še skupinsko fotografirane, katerega smo bili vsi zelo veseli. Nato pa so se nam pridružili še starši s katerimi smo skupaj ustvarjali še pozno v popoldne.

Lucija Vrankar

eko sola

zdrava sola

Tel: 01 7231 227 (spodnji vrtec)
Tel: 01 7232 900 (zgornji vrtec)
E-pošta: vrtec@osmoravce.si
E-pošta: vrtec.moravce-
osjvmo@guest.arnes.si
Splet: www.vrtec-moravce.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.