MIske MUCE MURENČKI POLŽKI MEDVEDKI GUMBKI SONČKI metuljivrtec moravce logoČEBELICE ŽABICE JEŽKI RAČKE pikapolone mravljice

  • decembertop2015
  • top7
  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

Slončki

Vzgojiteljica: Lucija Vrankar       
Pom. vzgojiteljice: /  
Starost otrok: 3-6  
Število otrok:   

Leto je na okoli in ponovno se s cicibančki, na Podružnični šoli Vrhpolje, družimo, zabavamo, igramo, ustvarjamo in gibamo. Vsak torek se skupaj z vzgojiteljico Lucijo družimo  od 17h do 19h.  Najraje se igramo na zunanjem šolskem igrišču in »packamo« s tempera barvami. Ko pa je slabo vreme pa se velikokrat odpravimo v telovadnico ali pa skupaj preberemo kakšno pravljico.

Bi se nam želel pridružiti?

Cicibančki in vzgojiteljica Lucija te že nestrpno pričakujemo.

Lucija Vrankar

 

NatisniE-naslov

Slončki - januar

Dočakali smo novo leto in s tem tudi januar 2018. Cicibančki smo se v začetku novega leta ponovno skupaj veselili v telovadnici, izvajali akrobacije z obroči in skakali na blazine s pomočjo odskočne deske. Ni pa manjkalo tudi veliko glasbe, saj smo se naučila že kar nekaj novih pesmi. Seveda pa smo tudi rajali ob otroški glasbi, ki smo jo poiskali na internetu, ustvarjali s plastelinom in se pogovarjali o vremenu. Komaj čakamo na lepe sončne dni, saj bomo lahko našo igro preselili tudi na zunanje šolsko igrišče.

Lucija Vrankar

Slončki - november

Mesec november je minil kot bi mignil. V začetku meseca smo se še nastavljali sončnim žarkom, nato pa smo svojo energijo sproščali v telovadnici. Igra z žogo, ter kotaljenje obročev so nam popestrila torkove popoldneve. Veliko smo tudi ustvarjali, se zabavali ob ritmih otroških pesmic in spoznali kar nekaj inštrumentov na katere smo tudi igrali in ustvarjali zanimive melodije. Praznovali pa smo tudi rojstni dan, ki je bil še posebej sladek.

Lucija Vrankar

Slončki - oktober

Mesec oktober je bil za nas poln smeha, igre, ustvarjanja, gibanja predvsem pa spoznavanja drug drugega. Veliko smo se gibali zunaj na šolskem igrišču. Skupinske igre, raziskovanje narave in igro v peskovniku nam je lepšal topel popoldanski sonček. Pogovarjali smo se o letnem času -  jesen, in se naučili pesmico Živali jeseni. Skupaj pa smo tudi ustvarjali s tempera barvami in se ob praznovanju rojstnega dne sladkali s slaščicami.

Lucija Vrankar

eko sola

zdrava sola

Tel: 01 7231 227 (spodnji vrtec)
Tel: 01 7232 900 (zgornji vrtec)
E-pošta: vrtec@osmoravce.si
E-pošta: vrtec.moravce-
osjvmo@guest.arnes.si
Splet: www.vrtec-moravce.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.