MIske MUCE MURENČKI POLŽKI MEDVEDKI GUMBKI SONČKI metuljivrtec moravce logoČEBELICE ŽABICE JEŽKI RAČKE pikapolone mravljice

  • decembertop2015
  • top7
  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

PREDŠOLSKA FOLKLORNA SKUPINA »LILIJE« SE PREDSTAVI DOMA IN V GOSTEH

»Ob bistrem potoku je mlin, cin-cin...«

Tudi v tem mesecu je bila otroška folklorna skupina vključena v nekaj prireditev in se je pokazala in dokazala s svojimi plesnimi koraki in pesmimi.

V začetku meseca, v soboto, 7. 4. 2018, smo se predstavili na dogodku Turističnega društva Moravče, srečanje vasi Selo-Sela-Sele v KD Moravče. Predstavili smo se s krajšo točko v sklopu kulturnega programa in seveda poželi velik aplavz iz dvorane.

Spet kmalu, v soboto, 21. 4. 2018, smo se udeležili 1. otroškega folklornega festivala v Domžalah, v KD Groblje. Tokrat smo sodelovali pri območnem festivalu, kjer so se predstavile vrtčevske in osnovnošolske folklorne skupine. Otroci folklorne skupine »Lilije« so se predstavili s plesi in plesnimi igrami: Igramo se, igramo se, To je tista muha, Kruh pečen in Diradičindara. Po končanem nastopu so vsi prejeli tudi medalje za sodelovanje na dogodku.

In še nastop pred nekaj dnevi, 1. maj 2018, na tradicionalni prireditvi v Tuštanju. Otroci so se v sklopu otroškega programa predstavili z novo točko, ples Ob bistrem potoku in plesna igra različnih plesov. Tudi tokrat so poželi velik aplavz, spet so se predstavili v svoji najboljši luči.

Ob koncu zapisa bi se rada zahvalila vsem otrokom za udeležbe na nastopih, velika zahvala pa tudi staršem naših plesalcev za sodelovanje, razumevanje in vedno številčno udeležbo otrok na naših nastopih – brez vas nam ne bi uspelo!

Prijazen pozdrav vsem! Otroci, Gregor in Karmen!

Zapisala: Karmen Mihelčič, vzgojiteljica.

Natisni E-naslov

eko sola

zdrava sola

Tel: 01 7231 227 (spodnji vrtec)
Tel: 01 7232 900 (zgornji vrtec)
E-pošta: vrtec@osmoravce.si
E-pošta: vrtec.moravce-
osjvmo@guest.arnes.si
Splet: www.vrtec-moravce.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.