01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec) vrtec.moravce-osjvmo@guest.arnes.si

Kratek, a poln doživetij je bil mesec marec. V prvem tednu smo skupaj s starši in otroki izvedli pomladansko delavnico z nastopom otrok in našo igralnico odeli v čarobne pomladne barve. Okrasili smo vrečko iz blaga s čudovitimi permanentnimi barvami, za naše copate, ter jo lahko odnesli domov. Hvala mamici Silvi Brodar za pomoč pri izvedbi delavnice.

Vsak dan smo odšli v naravo in opazovali njeno prebujanje. Spoznali smo kar nekaj spomladanskih cvetlic in zelišč. Začeli pa smo izvajati projekt Pasavček, ki pravi: “Red je vedno pas pripet!”  Skupaj z otroki smo preverjali pripetost otrok v avtu.

Obiskala nas je skupina Muce s Suzano in Domnom, katerim smo predstavili nastop za naše starše, ki smo ga izvedli na pomladanskih delavnicah.

Žal pa smo vrata vrtca v tretjem tednu zaprli, zaradi virusa, ki se je razširil tudi v Slovenijo. Skupaj s starši smo ustvarili skupino na Facebooku, vsakodnevno si pišemo, se spodbujamo z idejami in ustvarjanjem. Moram priznati, da ste starši izredno inovativni in polni dobrih idej. Naj tako ostane in v upanju, da se kmalu vidimo, vse lepo pozdravljam.

Prispevek napisala: Nina Puc