01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec) vrtec.moravce-osjvmo@guest.arnes.si

Mesec februar je bil v naši skupini zelo ustvarjalen. Izdelali smo snežake – ropotulje, s katerimi si popestrimo petje ob spremljavi na kitaro. Strigli, slikali in lepili smo, ter okrasili našo garderobo. Izdelovali smo pisane verige, pri katerih so morali biti naši prsti zelo spretni. Naučili smo se plesno koreografijo na pesem Pomlad, Janeza Bitenca, ki jo bomo predstavili, med drugim, na nastopu za naše starše. Ogledali smo si predstavo Koki in prijatelji gledališča Fru – Fru.
Vsak dan poskrbimo za naše zdravje s pravilnim umivanjem rok, zdravo prehrano in bivanjem na prostem, kateremu dajemo največji pomen. Tako je igrišče naše zavetišče, sprehod pa opazovalna učilnica, preko katere z vsemi čutili opazujemo našo naravo in dogajanje v njej.
Na pustni torek smo v skupino Polžki dobili prav poseben obisk: Polžka, Princeso, Rdečo kapico, Dinozavre, Tačke na patrulji, Pikapolonico, Mornarja, Leva, Ninjo, Čebelico, Žabjega kralja, Dalmatinca in dve Domini. Skupaj smo se ob zvokih Fantov z dveh bregov zavrteli in zaplesali v telovadnici.

Prihaja pomlad, pssst, prisluhnite prebujanju…

Lepo vas pozdravljamo, otroci iz skupine Polžki z Nino in Meto.

Prispevek napisala: Nina Puc